Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

16o Δελτίο Τύπου-Η ύστατη αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.



16ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«Η ύστατη αποτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.»


Η Παράταξη μας, με μεγάλη έκπληξη παρακολούθησε την ύστατη και αποτυχημένη χθεσινοβραδινή προσπάθεια, του καθηγητή Φ.Α, Προπονητή του Α.Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και πρόεδρου του Π.Σ.Ε.Π.Α.Β κου Χρήστου Τριφύλλη, μέσω του face book,  να δημιουργήσει ψευδείς και παραπλανητικές εντυπώσεις.
Παραβιάζοντας τους βασικούς κανόνες δεοντολογίας της, η Παράταξη μας σε καμιά περίπτωση δεν επιθυμεί την προσωπική αντιπαράθεση, αλλά δεν μπορεί όμως να μας αφήσει αδιάφορους το παραλήρημα και η προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησης που επιχειρεί ο κ. Χρήστος Τριφύλλης.
Επειδή στο δημόσιο διάλογο οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεχτικοί και τεκμηριωμένοι, καλούμε τον κο Τριφύλλη, να απαντήσει δημόσια στα παρακάτω ερωτήματα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ένας κοινός συκοφάντης και σε βάρος του θα ασκηθούν όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.
Συγκεκριμένα, και προς αποκατάσταση της αλήθειας τον καλούμε να απαντήσει στα παρακάτω αναπόφευκτα ερωτήματα:
1.             Πότε, που και με ποιο τρόπο η παράταξη μας τον απείλησε ότι δήθεν  θα τον «εξαφανίσει από τον χάρτη ως προπονητή» σε ποιο κείμενο ή ανακοίνωση της ;
2.             Σε ποιο κείμενο ή ανακοίνωση του ο φερόμενος  ως ηγέτης της παράταξης μας, εξαπόλυσε δήθεν την ανωτέρω απειλή σε βάρος του ;
3.           Εφόσον όπως ατυχώς ισχυρίζεται απειλήθηκε, γιατί δεν άσκησε εμπρόθεσμα όλα τα ένδικα μέσα  για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης του και επιλέγει να κάνει δημόσια σχόλια λίγες μέρες πριν την Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Α.Β ; Μήπως τα πραγματικά του ερείσματα, κρύβουν ιδιοτελείς και υποκειμενικούς σκοπούς ;
4.                    Σε τι αποσκοπεί ο συκοφαντικός του υπαινιγμός, ότι τα αιρετά και ιστορικά στελέχη των διοικήσεων του αθλήματος μας φωτογραφιζόταν με τους αθλητές του, χωρίς φυσικά να του ζητήσουν την άδεια ;
5.                Τι υπονοεί ότι ο ηγέτης της παράταξης μας έκοβε για είκοσι (20) χρόνια βόλτες ανά την υφήλιο σε κ….., έχει κάποια καταγγελία σε βάρος του πρώην προέδρου της Ε.Ο.Α.Β και μιλάει με γρίφους και συκοφαντικά υπονοούμενα;  Εάν έχει να καταγγείλει κάτι, ας δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις, γιατί πιθανότατα θα κληθεί στην δικαιοσύνη να αποδείξει τους αβάσιμους ισχυρισμούς του.
  6.     Τι εννοεί με τον απαξιωτικό και μειωτικό του χαρακτηρισμό, θέτοντας ερώτημα προς κάθε σκεπτόμενο συνάδελφο του προπονητή για την «στήριξη σε τέτοια άτομα», μήπως θα έπρεπε να του ζητήσουν την έγκριση και την άδεια του ; 
7.                    Γνωρίζετε κε Τριφύλλη, ότι επί σειρά ετών είστε αποσπασμένος της Ε.Ο.Α.Β, από τα εκπαιδευτικά σας καθήκοντα, να ασχολείστε αποκλειστικά με την ανάπτυξη και την προπονητική της Άρσης Βαρών και όχι να  εμπλέκεστε με τα διοικητικά του αθλήματος, να παίρνετε δημόσια θέση κατηγορώντας και συκοφαντώντας δημόσια αιρετά πρόσωπα και στελέχη του αθλήματος, που σήμερα δεν σας είναι αρεστά.
8.                         Στα προσωπικά σας ατοπήματα μην εμπλέκεται τους αθλητές σας και αναζητάτε ασπίδα προστασίας «τους άλλους δέκα οκτώ πρώτους συλλόγους». Σήμερα όλοι έχουν κρίση και άποψη και ασφαλώς δεν περιμένουν την δική σας προτροπή.
9.                        Επειδή είναι εμφανές ότι έχετε μπερδέψει τους ρόλους σας, θα σας συνιστούσαμε να περιοριστείτε στην άσκηση των συμβατικών σας και μόνο  καθηκόντων.
10.      Τελειώνοντας σας καλούμε να δηλώσετε δημόσια συγνώμη και μεταμέλεια, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κληθείτε νομίμως και ενώπιον της δικαιοσύνης να αποδείξετε τους αβάσιμους  ισχυρισμούς σας.
Αγαπητοί μας Φίλοι και Αναγνώστες, ζητούμε την κατανόηση σας για την αλλαγή του ύφους της επικοινωνίας μας, αλλά η υπομονή μας έχει και τα όρια της, είναι αντιληπτό ότι κάποιοι ενοχλούνται και χάνουν την ψυχραιμία τους και αρχίζουν τις προκλήσεις όταν πλησιάζει η ετυμηγορία των Σωματείων.
Η επιστράτευση αθέμιτων μέσων και παπαγάλων φανερώνει τον πανικό της σημερινής διοίκησης της Ε.Ο.ΑΒ, δεδομένου ότι πριν από ένα (1) χρόνο είχαμε επισημάνει: «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες».
Κύριοι ψυχραιμία.!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας.-                                                    
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 18-10-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου