Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

9ο Δελτίο Τύπου-Σε απόλυτο σκοτάδι η ενημέρωση για τους νικητές των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2014 από την Ε.Ο.Α.Β.





9ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«Σε απόλυτο σκοτάδι η ενημέρωση για τους νικητές

των Πανελληνίων  Πρωταθλημάτων 2014

από την Ε.Ο.Α.Β. »


Η Παράταξη μας με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνει, για άλλη μια φορά, την παντελή έλλειψη  επίσημης ενημέρωσης του Φίλαθλου Κοινού του αθλήματος μας, από την Ε.Ο.Α.Β, σχετικά με την ανακοίνωση των νικητών των αγώνων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που έγιναν από 03  μέχρι 06 Ιουλίου 2014, στην πόλη της Φλώρινας.
Έμμεσα πληροφορηθήκαμε στις 03 Ιουλίου 2014, από την σελίδα του facebook, ότι στην Ομοσπονδία μας, υπάρχει ξανά υπεύθυνος - δημοσιογράφος του γραφείου τύπου, που επιμελήθηκε μάλιστα και το πρώτο νέο-ανανεωμένο ηλεκτρονικό περιοδικό, αφιερωμένο στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2014, με μπόλικους ως είθεσται χαιρετισμούς!!!
 Η παρουσία ενός έμπειρου δημοσιογράφου στο γραφείου τύπου της Ε.Ο.Α,Β, θεωρήσαμε ότι θα φέρει την άνοιξη στην πολύπαθη ενημέρωση του χώρου, με την άμεση και συνεχή ενημέρωση του επίσημου site της Ομοσπονδίας μας, μαζί με την πολυδιαφημιζόμενη και εκσυγχρονισμένη ενημέρωση του facebook.
  Αντί λοιπόν, για την υλοποίηση αυτής της αυτονόητης λειτουργίας και  αναγκαιότητας από την πλευρά του γραφείου της Ε.Ο.Α.Β, είδαμε ένα κακόγουστο, λανθασμένο και γεμάτο παραλείψεις δελτίο τύπου μόνο στο facebook, που υποτίθεται ότι ενημέρωνε το φίλαθλο κοινό της Άρσης Βαρών για τα αποτελέσματα των αγώνων της πρώτης μέρας, στις ηλικιακές κατηγορίες των Γυναικών.
Η δομή και η παρουσίαση του κειμένου, με την πρώτη ματιά φανερώνει ότι ο συντάκτης του δεν έχει την παραμικρή σχέση με το άθλημα της Άρσης Βαρών και επιβαλλόταν το υποτιθέμενο δελτίο τύπου των νικητριών να ελεγχθεί από ένα έμπειρο μάτι, που αυτό δεν είναι άλλο, από αυτό του υπευθύνου του γραφείου τύπου της Ε.Ο.Α.Β.
Σήμερα, Αγαπητοί μας Αναγνώστες, έχουν περάσει τέσσερεις (4) ολόκληρες μέρες μετά το πέρας των αγώνων  και όλος ο κόσμος του αθλήματος  της Άρσης Βαρών  με ανυπομονησία περιμένει να ενημερωθεί για τους νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες των Ανδρών, με άλλα λόγια για τους αγώνες που έγιναν στις  3,4,5 και 6 Ιουλίου 2014, μαζί ασφαλώς με τα διορθωμένα αποτελέσματα των Γυναικών.
Θεωρούμε αδιανόητο, να μην υπάρχει το αυτονόητο αγαθό της έγκαιρης ενημέρωσης γύρω από τα αποτελέσματα των αγώνων της κορυφαίας εσωτερικής διοργάνωση της χρονιάς, που  είναι τα Πανελλήνια πρωταθλήματα  και η Ε.Ο.Α.Β να αμείβει δημοσιογράφο και να έχει υπεύθυνο γραφείου τύπου.
Τελειώνοντας, ως παράταξη δηλώνουμε ότι δεν  έχουμε προσωπικές αντιδικίες με κανένα ελεύθερο επαγγελματία ή φυσικό πρόσωπο και θεωρούμε ότι η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά την σημερινή Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β,  γιατί η ίδια αποφασίζει για τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του αθλήματος. 

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε για να καταθέσουμε τις δικές μας σκέψεις και τα πολύτιμα συμπεράσματα που αποκομίσαμε με την παρουσία μας στην διοργάνωση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 10-07-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου