Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

8ο Δελτίο Τύπου-Σε Επικοινωνιακό Ολίσθημα η Σημερινή Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β.




8ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«Σε επικοινωνιακό ολίσθημα η

σημερινή Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β . »


Η Παράταξη μας, μετά από ώριμη σκέψη - εάν είναι ενδεδειγμένο να απαντάει σε ανυπόγραφες και ανώνυμες επιστολές της σημερινής Διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β, που δεν έχει το θάρρος να υπογράφει τις επιστολές της και να υποστηρίζει τις απόψεις της - και μετά από την παρότρυνση αρκετών Φίλων μας από τα Σωματεία όλης της Χώρας μας, θα προσπαθήσει να απαντήσει σημείο προς σημείο, στην τελευταία επιστολή  της Ε.Ο.Α.Β, με ημερομηνία 11 Ιουνίου 2014, που αποτελεί μνημείο αοριστολογίας και ανευθυνότητας του συντάκτη-φαντάσματος.
Επιβεβαιώνεται περίτρανα Αγαπητοί μας Αναγνώστες, ότι η σημερινή Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β. δε σέβεται ούτε τις θεσμικές λειτουργίες του Φορέα που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί και επιλέγει να απαντά ανυπόγραφα και ανώνυμα, απέναντι στα ενυπόγραφα και επώνυμα δελτία τύπου της Παράταξης μας και μάλιστα μέσω του facebook.
Ενημερώνουμε τους αμνήμονες και τους όψιμους αναθεωρητές του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Ο.Α.Β. ότι τα μέλη της Παράταξης μας είναι ιστορικά στελέχη του Αθλήματος και η διαχρονική τους παρουσία στις Διοικήσεις - παρά τα όποια λάθη τους - είναι συνώνυμη με την αίγλη και τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες που γνώρισε η Άρση Βαρών στο πρόσφατο παρελθόν, που εντέχνως εσείς σήμερα επιδιώκεται την διαγραφή του.
         Έχουμε ενημερώσει τους Φίλους του αθλήματος μας, ότι σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε την Ελπίδα, την Αισιοδοξία και την Υστεροφημία που δικαιούται και αξίζει το άθλημα της Άρσης Βαρών.  Χρέος μας είναι να   αποσπάσουμε την Άρση Βαρών από το τέλμα, τη μισαλλοδοξία και την ανυποληψία, στα οποία - που με δική σας υπαιτιότητα- έχει υποπέσει.
       Κύριοι της διοίκησης, έχετε την  τεράστια και αποκλειστική ευθύνη για τον διχασμό και την διάσπαση της Κοινότητας του Αθλήματος, μέσα από τις ανιστόρητες διαδικασίες της  εκλογικής  Γ.Σ, στις 29 Σεπτεμβρίου 2013. 
Κατά συνέπεια, την παρουσία και την δράση άσχετων και ετερόκλητων και δυνάμεων προς το άθλημα μας, αναζητήστε τες στους κόλπους σας και στην συνθηκολόγηση που κάνατε με πρόσωπα προερχόμενα από κομματικά και πολιτικά γραφεία, για την αναρρίχηση σας και την κατάληψη του διοικητικού θώκου της Ε.Ο.Α.Β.
Οι άκρατες υποσχέσεις σας προς τα Σωματεία, περί κάθαρσης και διαφάνειας και δήθεν υποστήριξης του έργου τους,  γρήγορα αποδείχθηκαν λόγια του αέρα και επιταγές χωρίς αντίκρισμα και η Άρση Βαρών επί των ημερών σας βιώνει το πιο τραγικό της πισωγύρισμα και υφίσταται την μεγαλύτερη απαξίωση και υποβάθμιση σε όλη την ιστορική της διαδρομή.
Ασφαλώς και ο ρόλος της Παράταξης είναι να παρακολουθεί τα γεγονότα της Ε.Ο.Α.Β, να παρεμβαίνει όταν χρειάζεται προκειμένου να διατυπώσει την θεσμική άποψη του 37% και πάνω της δυνάμεως των Σωματείων που εκφράζει και βεβαίως να ασκεί κριτική στις μονομερείς και αυθαίρετες αποφάσεις σας.
Επειδή η ανυπόγραφη επιστολή της Ε.Ο.Α.Β περιέχει πάμπολλες ανακρίβειες και στρεβλώσεις των πραγματικών γεγονότων, προκαλούμε  επώνυμα την σημερινή διοίκηση, μέσω του θεσμικού ενημερωτικού site της Ομοσπονδίας, να απαντήσει συγκεκριμένα στα παρακάτω αναπόφευκτα ερωτήματα:
1. Πότε και ποιες παραγωγικές πλευρές του αθλήματος συζήτησαν τον αγωνιστικό σας σχεδιασμό για το έτος 2014,  που με τόση αυταρέσκεια διατυμπανίζετε ; Έγινε κάποια συνάντηση-συζήτηση για τον σκοπό αυτό, ποιοι φορείς συμμετείχαν: Kαι φυσικά να μας γνωστοποιήσετε τα πρακτικά των αποφάσεων σας ; 
2.   Πότε και με ποιο τρόπο επικοινωνήσατε με τα Σωματεία της δυνάμεως σας και φέρατε προς συζήτηση το προσχέδιο του αγωνιστικού σχεδιασμού για το έτος 2014, κάτι που έγκαιρα και ανελλιπώς γίνονταν τα τελευταία χρόνια ; Πότε τα Σωματεία συναίνεσαν και σας εξουσιοδότησαν για την εφαρμογή του αγωνιστικού σας εκτρώματος ;
3.  Γιατί Κύριοι της διοίκησης θριαμβολογείτε με  επικοινωνιακές και ανεδαφικές κορώνες του τύπου: «νέα φιλοσοφία στο αγωνιστικό σχεδιασμό», «νέα μορφή αγώνων», «νέα επικοινωνιακή προσέγγιση τόσο με τους αθλητές όσο και με το φίλαθλο κοινό», και δεν έχετε το θάρρος να ομολογήσετε την ολοκληρωτική αποτυχία της πάμπτωχης αγωνιστικής σας πρότασης ;
4.        Σε ποιες αγωνιστικές αρχές ή αναλύσεις δεδομένων, Κύριοι της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Ο.Α.Β, βασίζεται το δόγμα σας για λίγους  και δήθεν αναβαθμισμένους αγώνες ; Γιατί κλείνετε τα μάτια στον λανθασμένο και ανεπαρκή σχεδιασμό σας ; Γιατί δεν αφουγκράζεστε τα Σωματεία και τους Προπονητές που φωνάζουν και σας λένε ότι, είναι αδιανόητο ο νέος αθλητής που λαμβάνει πρώτη φορά μέρος σε αγώνες και διακρίνεται να μην επιβραβεύεται με ένα μετάλλιο και έναν έπαινο ; Γιατί δυσκολεύστε να αντιληφθείτε το τραγικό σας λάθος ότι, το 50% των ενεργών  και επίλεκτων Αθλητών μας, λαμβάνουν μέρος μόνο σε δύο (2) αγωνιστικούς στόχους σε έναν (1) ολόκληρο χρόνο, και οι υπόλοιποι νέοι και εξελίξιμοι Αθλητές  με έναν (1) αγώνα-παρωδία τον χρόνο, χωρίς καμιά απολύτως επιβράβευση ;
5.       Μπορείτε να μας απαντήσετε πώς με τον υφιστάμενο σχεδιασμό σας, θα κρατηθούν οι Αθλητές σε αγωνιστική ετοιμότητα και με ποια αγωνιστικά κριτήρια-στόχους θα συγκροτηθούν οι Εθνικές Ομάδες ; Μήπως είναι καιρός Κύριοι, να εγκαταλείψετε τον αυτοσχεδιασμό και τις απίστευτες  παλινωδίες σας ;
6.          Επικαλείστε ατυχώς ότι στη  Γ.Σ της 18-03-2014, δήθεν ενημερώσατε τα Σωματεία  για τις αλλαγές σας στα Πρωταθλήματα. Μπορείτε να δώσετε στην δημοσιότητα και να αναρτήσετε στο site της Ομοσπονδίας, πόσα Σωματεία παρίσταντο και την κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα των Εκπροσώπων ; Στην συνέχεια θα δούμε ποιους και πόσους  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ εκπροσώπους των Σωματείων ενημερώσατε  και τι τους είπατε ; Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι, η πλειοψηφία των εκπροσώπων των Σωματείων στην συγκεκριμένη Γ.Σ, ό,τι δυστυχώς συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ήταν πρόσωπα άγνωστα και άσχετα με τον χώρο του αθλήματος. Η Παράταξη μας έχει στην διάθεση της στοιχεία με ονοματεπώνυμα και ιδιότητες. Μάλλον ο πρόεδρος της Τ.Ε της Ε.Ο.Α.Β θέλει να μας πει ότι μιλούσε στις λευκές εκπροσωπήσεις που επιδιώκει να αποσπά από τα Σωματεία.!!!
7.       Το εύλογο αίτημα που σας υπέβαλε ο Σύνδεσμος των Προπονητών και δεν έχει καμιά σχέση με το μοντέλο του αγωνιστικού σας σχεδιασμού ήταν η αξιοποίηση των κινήτρων και η  μοριοδότηση των διακριθέντων Αθλητών. Δεν κατανοούμε τον συσχετισμό των θεμάτων και την έκταση που προσπαθείτε να προσδώσετε σε ένα ζήτημα αυτονόητης διαχείρισης.
8.   Εφόσον όπως αναφέρετε στην επιστολή σας. ότι από τις αρχές Φεβρουαρίου 2014 είχατε ενημερώσει ότι η τελική φάση των αγώνων θα γίνει στην Πόλη της Φλώρινας, γιατί αυτή η σημαντική πληροφόρηση, δεν μνημονεύεται στην προκήρυξη των αγώνων που κοινοποιήσατε στα Σωματεία στις 11 Απριλίου 2014 ;
9.       Δεικτικά επίσης αναφέρετε ότι ήταν γνωστό στους πάντες ότι η τελική φάση των αγώνων θα γίνει εντός του μηνός Ιουλίου 2014. Γνωρίζετε, ασφαλώς, ότι ο μήνας Ιούλιος έχει 31 ημέρες και ότι αυτή η ασαφής και επιπόλαια στάση σας, σε μια περίοδο μάλιστα αυξημένων σχολικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων των αθλητών, δεν βοηθά το έργο των Προπονητών στην προετοιμασία των Ομάδων τους, αλλά αντιθέτως δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στα Σωματεία. Προφανώς είστε μακριά από τις πρόδηλες αγωνίες των Συλλόγων !!!
10.  Μπορείτε να μας πείτε με ποια κριτήρια θεωρείτε επαρκή την απρόσκοπτη δεκαήμερη περίοδο προετοιμασίας των Αθλητών, για την συμμετοχή τους στην τελική φάση των Πρωταθλημάτων, δεδομένου ότι εφέτος οι προαγωγικές εξετάσεις των Σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τελειώνουν στις 20 και 23 Ιουνίου 2014 ; Μάλλον σε κάποιο άλλο ημερολογιακό έτος βρίσκεστε ; Αναφέρετε στην επιστολή σας ότι έγιναν επανειλημμένες συναντήσεις της Τ.Ε της Ε.Ο.Α.Β με εκπροσώπους του Συνδέσμου των Προπονητών για τον καθορισμό των ημερομηνιών των αγώνων. Μπορείτε να μας δώσετε κάποια στοιχεία που αφορούν των αριθμό των συναντήσεων, ποιοι συμμετείχαν στις συναντήσεις και τις αποφάσεις που ελήφθησαν ;
11.   Μπορείτε να μας εξειδικεύσετε την αμίμητη αναφορά σας, περί των Αθλητών που συμμετέχουν και σε άλλα αθλήματα ; Ομολογούμε ότι δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε την νέα σας αυτή φραστική καινοτομία και τι ακριβώς εννοείτε.  
12.  Θερμή παράκληση απευθύνουμε στον συντάκτη-φάντασμα της επιστολής να μας διαφωτίσει και να μας διευκρινίσει σχετικά με την έγκληση- απαίτηση της διοίκησης σας προς τα Σωματεία: περί της αυτονόητης υποχρέωσης των Σωματείων να γράψουν μερικά ονόματα σε σχετικό έντυπο που ήδη έχει σταλεί ; Για την ιστορία σας λέμε ότι η ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής για τους αγώνες ήταν η Πέμπτη 12-06-2014 και όχι όπως ατυχώς αναφέρετε η Παρασκευή 13-06-2014. Φαίνεται ότι δεν έχετε και γνώση των κειμένων σας.  Λυπούμαστε, Κύριοι της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β, που μας υποχρεώνετε με αυτές τις απίστευτες υπεραπλουστεύσεις και τις γλαφυρές σας προσεγγίσεις, να σας λέμε πιο πολλά, πιο συχνά και  με τους ενδεδειγμένους πλέον τόνους.
13. Μπορείτε να μας ενημερώσετε συγκεκριμένα, πότε και με ποια Διοίκηση ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε κατά την κρίση σας «κουρελόχαρτο», και πότε δεν τηρήθηκε το ετήσιο καλεντάρι ; Θεωρούμε ότι, ακόμη και η  ευκολία  που σας διακρίνει να επικαλείστε ανακριβή στοιχεία ή να διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα,  δεν αντισταθμίζουν την  εμφανή σας   ανεπάρκεια και την σύγχυση που σας διακατέχει στη διαχείριση αυτονόητων λειτουργιών του αθλήματος.
14. Έχετε το θράσος σήμερα, εσείς, να λέτε ότι παλαιός παράγοντας του αθλήματος, που τυγχάνει και μέλος της Σ.Ε της Παράταξης μας, εμπόδισε δήθεν την διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην πόλη του. Ξεχνάτε όμως πολύ γρήγορα, ότι στην Γ.Σ της 29-09-2013, επιδοκιμάζατε με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές την τοποθέτηση δικού σας εκπροσώπου που ανέφερε ότι: «θα διώξει με τις κλωτσιές, όλους τους παλαιούς παράγοντες.!!!» Η αμετροέπεια σας, Κύριοι, σε όλο της το μεγαλείο και έρχεστε σήμερα να ζήσετε και τα ρέστα ; Είστε μακριά από την λαϊκή σοφία που λέει ότι: «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.» Επειδή τυγχάνετε αμνήμονες και έχετε επιφανειακή σχέση με την ιστορία και τις ανάγκες του αθλήματος, σας ενημερώνουμε ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας, στο παρελθόν έχει βάλει μεγάλη πλάτη και έγιναν στην πόλη της Καβάλας πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Κατά συνέπεια, μην ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματα, ψαχτείτε μεταξύ σας για τις επιλογές και τις αποφάσεις σας ; Η αυτογνωσία είναι δύσκολη υπόθεση, προσπαθήστε για λίγη αυτοκριτική.
15. Νιώθουμε υπερήφανοι και χαρούμενοι, με τις διακρίσεις και την συγκομιδή των μεταλλίων από τους Αθλητές μας για το έτος 2013. Εύλογα όμως σας ρωτάμε, γιατί όλη αυτή η πληροφόρηση δεν περνάει στο επίσημο site της Ομοσπονδίας μας, μαζί με τους συγκριτικούς πίνακες της Γ.Γ.Α κατανομής των μεταλλίων ανά ομοσπονδία, ώστε να πείσουμε και τον πιο κακόπιστο για τις πρωτιές μας ;
16.   Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα του 2007, επιγραμματικά και για άλλη μια φορά σας λέμε, μην χύνετε κροκοδείλια δάκρια και μην προσπαθείτε να εντυπωσιάζετε με ατυχείς και επικίνδυνες αναφορές ; 
17.  Σε ό,τι αφορά στο περιβόητο και πολυδιαφημιζόμενο πρόστιμο της Ε.Ο.Α.Β προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία (IWF), απαντήστε πρώτα στα συγκεκριμένα ερωτήματα που σας τέθηκαν μέσα από το 5ο δελτίο τύπου της Παράταξης μας, στις 06-06-2014, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση σας ; Σε κάθε περίπτωση όμως, σας ξανά-επαναλαμβάνουμε ότι η ανωτέρω συμβατική υποχρέωση, δεν μπορεί να θεωρηθεί άλλοθι για την τεράστια περικοπή του αγωνιστικού προγράμματος της Ε.Ο.Α.Β και να αφήνετε απλήρωτους τους Σωματειακούς Προπονητές για ένα (1) σχεδόν χρόνο ;
18.     Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι η πλειοψηφία των μελών της Παράταξης μας ανήκουν στον κόσμο των εργαζομένων και αγωνιζόμαστε και εμείς σήμερα όπως όλη η  εργατική τάξη  της χώρας μας, για την διασφάλιση του αυτονόητου αγαθού της εργασίας.  Κατά συνέπεια η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη μας στο προσωπικό της Ε.Ο.Α.Β, για Εμάς αποτελεί πράξη αυτονόητη. Τον απαράδεκτο και προσβλητικό χαρακτηρισμό σας, περί «προστάτη των εργαζομένων», σας τον επιστρέφουμε και σίγουρα έχουμε πολλά να πούμε για τις απίθανες μεθοδεύσεις σας και την ψυχική και ηθική δοκιμασία στην οποία καθημερινά υποβάλετε, τους τελευταίους μήνες τις Ζωές και τις Οικογένειες των Εργαζομένων, με το φάσμα της απόλυσης να πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους.  Οι λέξεις «ντροπή σας» είναι λίγες να περιγράψουν τα συναισθήματα της προσφάτως απολυμένης υπαλλήλου της Ε.Ο.Α.Β, κας Στεφανίδου Παρασκευής, στην οποία με δικαστικό επιμελητή της επιδώσατε την καταγγελία της εργασίας της, χωρίς, όπως οφείλατε να της γνωστοποιήσετε την αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ.  Για το μεγάλο αυτό ζήτημα των απολύσεων του Προσωπικού της Ε.Ο.Α.Β, μαζί με τα στοιχεία που διαθέτουμε, σύντομα θα επανέλθουμε για να διαφωτίσουμε όλες τις πτυχές του θέματος και να συμπαρασταθούμε στον δικαστικό τους αγώνα.
19.    Εφόσον προσπαθείτε να παραβιάσετε ανοικτές πόρτες και είστε πάντα αυτάρεσκοι  στις μεγαλοστομίες,  μπορείτε να μας ενημερώσετε ποια είναι η σχέση του σημερνού ταμία του Δ.Σ της Ε.Ο.Α.Β με το άθλημα ;  Ποια είναι η θητεία της πλειοψηφίας των μελών της σημερινής σας διοίκησης, στις αγωνίες και την διοίκηση Σωματείων  ; Είναι αυτονόητο και για τον πιο αδαή με τον αθλητισμό, ότι η ανυπαρξία εμπειρίας σας από την Σωματειακή πραγματικότητα, δεν σας καθιστά ειδήμονες στην διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β.
20.   Αναφέρετε στην επιτολή σας ότι δήθεν προσβάλλουμε την λειτουργία των Σωματείων, όταν ασκούμε κριτική στις πράξεις και τις παραλείψεις σας.  Διεκδικείτε μήπως Κύριοι το προνόμιο του αυθεντικού εκφραστή όλων των Σωματείων στα δρώμενα του αθλήματος ; Μάλλον μεγάλη έπαρση  και μεγαλοϊδεατισμός εξακολουθεί να διακρίνει την λειτουργία σας.
21.  Μακριά από Εμάς τα μαθήματα περί αναγνωρισιμότητας των δημοσίων προσώπων. Παρόμοιες αφηγήσεις  μπορείτε πλέον να κάνετε σε παιδιά του νηπιαγωγείου. Εάν εσείς, ακόμη και σήμερα, πιστεύετε στην αρχή της διοίκησης του «ενός ανδρός», είναι δικό σας το πρόβλημα και η ευθύνη. Εμείς τυγχάνουμε λάτρεις των συλλογικών δράσεων και αποφάσεων.
22. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Ο.Α.Β την Παρασκευή 13-06-2014, υποβλήθηκε η τρίτη κατά σειρά παραίτηση Ταμία, του κου Γιώργου Παρασκευόπουλου, σε χρονικό διάστημα δέκα (10) μηνών και την θέση του ανέλαβε ο γνώριμος στο άθλημα μας και πολύπειρος κος Κωσταντίνος Κορλός. Γιατί δεν ανακοινώσατε αυτές τις μεταβολές σημειολογίας,  στην σύνθεση του Δ.Σ της Ε.Ο.Α.Β, στο επίσημο site της Ομοσπονδίας ; Μήπως υπάρχουν λόγοι σκοπιμότητας που θέλουν οι αλλαγές αυτές να περάσουν στα ψιλά και απαρατήρητες ; Μήπως, σήμερα πλέον η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β ασκείται από μια κλειστή ομάδα ανθρώπων ; 
23.  Κατά το χρονικό διάστημα από 16 μέχρι 22 Ιουνίου 2014 στο Καζάν της Ρωσίας διεξάγεται  το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων. Η Χώρα μας στην συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά τις Διεθνείς μας διακρίσεις και τα μετάλλια στις παραγωγικές ηλικίες, δεν έχει  αγωνιστική συμμετοχή. Έχει όμως μια αξιόλογη διοικητική παρουσία, αυτές του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ της Ε.Ο.Α.Β. Τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: α)  Ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ της Ε.Ο.Α.Β, συμμετέχει σε κάποια επιτροπή της IWF και δεν το γνωρίζουμε ; β) Σε τι συνίσταται η οκταήμερη παραμονή τους, στο Καζάν, όλες αυτές τις ημέρες ; Υπάρχουν συνεχιζόμενες συνεδριάσεις στην επιτροπή αθλητών της IWF ;  γ) Οι συγκεκριμένες δαπάνες, ποιον προϋπολογισμό και ποιον φορέα βαρύνουν ;  δ) Γιατί για το συγκεκριμένο ταξίδι, δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση στο site της Ομοσπονδίας ;  Για άλλη μια φορά, Αγαπητοί μας αναγνώστες, τα συμπεράσματα δικά σας.
24.  Επειδή, ο απροκάλυπτος ρεβανσισμός σας για την κατοχή και την νομή της εξουσίας του αθλήματος, έχει ξεπεράσει κάθε όριο εμπάθειας και σε κάθε παρέμβαση μας βλέπετε παντού εφιάλτες, σας προειδοποιούμε ότι τις επόμενες φορές θα μιλήσουμε πολύ συγκεκριμένα, με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις.
25. Τελειώνοντας, σας επανυποβάλλουμε ένα καίριο ερώτημα: Γιατί η Ε.Ο.Α.Β δεν αναρτά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ τις αποφάσεις της ; Ίσως είστε η μοναδική αθλητική Ομοσπονδία, που στο επίσημο site της δεν εμφανίζεται καθόλου ο διακριτικός τίτλος ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Μήπως με την διαφάνεια η διοίκηση σας δεν έχει και την καλύτερη σχέση ;
Κλείνοντας την παρέμβαση μας, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β, επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων, όταν φυσικά βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτήν την περίοδο προτεραιότητα έχουν οι μεθοδευμένες απολύσεις του Προσωπικού.-  
                                                   
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 21-06-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου