Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

30ο Δελτίο Τύπου - Αδίστακτη και αμετανόητη η Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β. συνεχίζει να προκαλεί με αγώνες παρωδία !!!

Η διαφορά επιπέδων, φιλοσοφίας και αντίληψης για την Άρση Βαρών…



30ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ !!!»


Η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β., παρά τη δημόσια κατακραυγή των Σωματείων και της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου του αθλήματος, καθώς και της δικαστικής απόφασης που αποτελεί όνειδος για την εκτροπή των θεσμικών και καταστατικών λειτουργιών της Ε.Ο.Α.Β., η ίδια συνεχίζει να προκαλεί αδίστακτα και αμετανόητα, να διοργανώνει αγώνες με προσχηματικό και παραπλανητικό σκοπό.
Είναι τόση μεγάλη η σκοπιμότητα της σημερινής διοίκηση να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία της Ομοσπονδίας, που δεν δίστασε να παίξει και να υποβαθμίσει τις βασικές και τις κυρίαρχες θεσμικές λειτουργίες του Αθλήματος.
Άραγε, πόσο σέβεται η σημερινή διοίκηση τους υπέρτατους αγωνιστικούς θεσμούς του αθλήματος, όπως είναι η συγκρότηση και η λειτουργία της Ολυμπιακής ή της Προολυμπιακής Ομάδας της Χώρας μας, όταν για λόγους σκοπιμότητας τους ποδοπατεί, για να κλείσουν «δεκάδες» τα φιλικά της Σωματεία ;
Πόσο σεβασμό και αξιοπιστία μπορεί να έχει αυτή η διοίκηση, όταν προκηρύσσει προσχηματικούς αγώνες για δήθεν συγκρότηση της Προολυμπιακής Ομάδας και αυτοσκοπός της είναι το «κλείσιμο των δεκάδων» και μάλιστα όταν το κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων αθλητών το  έχει η Τεχνική Επιτροπή, που ως γνωστό είναι διορισμένη από το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.Α.Β. ;
Η διαδικασία προφανώς και ήταν προμελετημένη, ώστε να αποκλειστούν τα ανεπιθύμητα Σωματεία που δεν στηρίζουν και δεν ψηφίζουν την σημερινή διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β, κύριοι με τέτοιες κοντόφθαλμες κουτοπονηριές έχετε χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας που σας είχε απομείνει.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Τ.Ε, πιστεύουν ότι με τέτοιες  σκοπιμότητες και  τερτίπια επιτελούν σωστά το έργο τους, κύριε πρόεδρε της Τ.Ε., τα χιλιοειπωμένα λόγια σας περί ποιοτικών και αναβαθμισμένων αγώνων πήγαν περίπατο, στο βωμό της καθεστωτικής σας αντίληψης,  για την πάσης θυσίας παραμονή σας στην εξουσία του  Αθλήματος.  Οι έννοιες ευθιξία, παραίτηση σημαίνουν κάτι για εσάς ;
Αγαπητοί Φίλοι να περάσουμε όμως στο δια ταύτα, την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα:11:00 το πρωί σημειώτεον εργάσιμης ημέρας, έγινε στο Ο.Α.Κ.Α η προσχηματική αθλητική διοργάνωση «πρόκρισης της Προολυμπιακής Ομάδας» και για την ουσία των γεγονότων, «αγώνες για το κλείσιμο των δεκάδων» των φίλα προσκείμενων Σωματείων.
Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση για άγνωστους και αδιευκρίνιστους λόγους είχε αναβληθεί από την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014,  χωρίς η Ε.Ο.Α.Β. να ανακοινώσει ως είχε υποχρέωση με δελτίο τύπου στα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτει την προκήρυξη των αγώνων, τα Σωματεία και τους Αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις  που έθετε ως επιλογή των Αθλητών η Τ.Ε. της Ε.Ο.Α.Β. και φυσικά τον οριστικό πίνακα  των συμμετεχόντων Αθλητών.
Αντί όλων των παραπάνω ευλόγων και προβλεπόμενων διαδικασιών, που αρμόζουν σε μια συγκροτημένη αθλητική Ομοσπονδία, μας καταγγέλθηκε  ότι ο πρόεδρος και ο ταμίας της Ε.Ο.Α.Β, την παραμονή της διοργάνωσης τηλεφωνούσαν σε προπονητές και τους εκλιπαρούσαν να κατεβάσουν αθλητές στους αγώνες για να κλείσουν δεκάδα ορισμένα Σωματεία !!!
Αυτό είναι δυστυχώς το αθλητικό όραμα και η αθλητική παιδεία,  που σήμερα πρεσβεύουν οι κύριοι του προεδρείου της Ε.Ο.Α.Β., να τους χαιρόμαστε για τα μεγάλα τους αθλητικά κατορθώματα !!!
Κύριε πρόεδρε της Τ.Ε., απαντήστε και πάρτε  θέση, γιατί  ο πίνακας των επιλεγμένων Αθλητών που έλαβαν μέρος σε αυτή την «σημαντική διοργάνωση», δεν ανακοινώθηκε και δεν αναρτήθηκε, για να γνωρίζουμε και εμείς τους υποψήφιους επίλεκτους και τους ταλαντούχους αθλητές που ασφαλώς θα συγκροτήσουν την Εθνική μας Προολυμπιακή Ομάδα και κυρίως να γνωρίζουμε τα αντικειμενικά σας κριτήρια επιλογής των συμμετεχόντων Αθλητών ;
Ασφαλώς και αντιλαμβάνεστε κύριοι της διοίκησης ότι διαπράξατε για ακόμη μια φορά αδίκημα, δεδομένου ότι έντεχνα περιστείλατε το δικαίωμα της ελεύθερης συμμετοχής όλων των ενδιαφερόμενων Σωματείων στη συγκεκριμένη διοργάνωση, επικαλούμενοι προσχηματικούς και παραπλανητικούς σκοπούς !!!    
Φτάνει πια, μην ευτελίζετε  άλλο την Άρση Βαρών, δεν έχετε το δικαίωμα, ο αυτοσκοπός ελέγχου της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β. δεν θα σας περάσει, όλες πλέον οι επιλογές και οι αποφάσεις σας θα κριθούν από τα αρμόδια δικαστήρια και τους Εισαγγελικούς λειτουργούς της Χώρας μας.
Ομολογείστε επιτέλους και ευθαρσώς πείτε στα Σωματεία και το Φίλαθλο Κοινό του Αθλήματος μας, από πού εκπορεύτε το μεγάλο σας πάθος και ο υπέρμετρος ζήλος σας για την παραμονή στην εξουσία της Ομοσπονδίας μας, δεδομένου ότι στους φερόμενους και αντικειμενικούς σκοπούς εξυπηρέτησης της Άρσης Βαρών, έχετε αποτύχει παταγωδώς και καθημερινά καταγράφεται ότι το Άθλημα δεν σας ενδιαφέρει, γιατί το οδηγήσατε στο πυθμένα της αφάνειας και της ανυποληψίας ;     
Κύριοι της διοίκησης, καταλάβετε ότι η επόμενη μέρα για εσάς θα είναι πολύ δύσκολη και οδυνηρή, γιατί όλα τα πεπραγμένα σας θα έρθουν στο φως και σε γνώση των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.
Καλή  Χρονιά σε όλους σας.-  
        
                                                          Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 02-01-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου