Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

32ο Δελτίο Τύπου - Με ποια κρητήρια μοιράστηκαν τα μαγιό αγώνων στη συγκέντρωση της 27ης Δεκεμβρίου 2014 ;



32ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 27ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ;»

Η Παράταξη μας πληροφορήθηκε ότι στην ορισθείσα από το Δικαστήριο Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27ης Δεκεμβρίου 2014, που με ευθύνη και υπαιτιότητα της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β., μετατράπηκε σε συγκέντρωση Σωματείων, συνέβη το εξής αμίμητο, συνεργάτης της Ε.Ο.Α.Β. να μοιράζει κατά το δοκούν στους παρισταμένους σωματειακούς προπονητές, μαγιό αγώνων !!!
Ασφαλώς και αυτή η παροχή ήταν ένα άλλο αντίτιμο για την παρουσία τους στην φαρσοκωμωδία της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β. για την μεγαλειώδη βράβευση, που ως γνωστό αποτέλεσε επιλογή συνωμοτικών αποφάσεων και μυστικών διεργασιών της διοίκησης, χωρίς ποτέ αυτή η εκδήλωση να αναρτηθεί στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης που διαθέτει η Ομοσπονδία.
Δεν νομίζουμε ότι ο βραβευθείς στους τέσσερεις τοίχους των γραφείων της Ε.Ο.Α.Β, κος Χρήστος Ιακώβου, αισθάνθηκε δικαιωμένος για την αναγνώριση του έργου του.  Θεωρούμε ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν αρμόζουν σε Πρόσωπα,  με τεράστια συμβολή στον Αθλητισμό της Χώρας τους !!!
Μάλλον αγαπητέ Χρήστο Ιακώβου, η απονομή του δίσκου, σε μια πάμφτωχη εκδήλωση από πλευρά κόσμου, με το μισό άθλημα να απουσιάζει και να είναι έξω από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδικαιολόγητη εξαίρεση και τον αποκλεισμό έξι Σωματείων από τις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δεν αποτελεί βράβευση, αλλά απαξίωση στο πρόσωπο σου. Τέτοιες ευτελείς βραβεύσεις, δεν ταιριάζουν σε εμβληματικές προσωπικότητες !!!
Σε αυτή λοιπόν τη συγκέντρωση βρήκαν την ευκαιρία  οι ειδήμονες της μικροπολιτικής, να μοιράσουν χωρίς κριτήρια και προϋποθέσεις και μόνο στους παριστάμενους σωματειακούς προπονητές, με την μορφή του πλιάτσικου, τα μαγιό των αγώνων !!!
Επειδή εμείς θεσμικά δεν αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο κανενός συνεργάτη της Ε.Ο.Α.Β., να παίζει τα παιχνίδια του στις πλάτες των Σωματείων, ρωτάμε ευθέως τον Έφορο Υλικού, γιατί τα μαγιό δεν δόθηκαν σε όλα τα Σωματεία, με αντικειμενικά κριτήρια την Βαθμολογία του προηγούμενου έτους ; Γιατί μοιράστηκαν επιλεκτικά και μόνο στους παριστάμενους φίλους σας ; Γιατί δεν ειδοποιηθήκαν όλα τα Σωματεία – Μέλη για αυτή την παροχή της Ε.Ο.Α.Β ; Γιατί επιτρέψατε σε  ορισμένους σωματειακούς προπονητές να παίρνουν ανεξέλεγκτο αριθμό μαγιό ο καθένας τους ; Γιατί οι τελευταίοι προπονητές δεν βρήκαν όχι μαγιό αλλά ούτε χαρτοσακούλα ; Αυτή είναι η δικαιοσύνη και η ισονομία που διέπουν τη λειτουργία σας, στην Ε.Ο.Α.Β. ;
Κύριοι της διοίκησης, η Ομοσπονδία δεν διοικείται με πρακτικές «πλιάτσικου», αλλά με θεσμικές και διαφανείς δημοκρατικές λειτουργίες, εάν αυτά τα στοιχειώδη και απλά ζητήματα η διοίκηση σας δεν μπορεί να τα διαχειριστεί, δηλώστε την προφανής σας αδυναμία  στα Σωματεία !!!
Έλεος πια, με την κουτοπονηριά και τη συνομωσία σας, την έχει βαρεθεί ο κόσμος και καθημερινά σας αποδοκιμάζει, δεν το αντιλαμβάνεστε ; Φροντίστε με τις πράξεις, τις επιλογές  και τις αποφάσεις σας, την Ε.Ο.Α.Β, να την καταντήσετε Γραμματεία,  σε κάποια μεγάλη Ομοσπονδία ;
Επειδή και η συγκεκριμένη σας ενέργεια, ξεπέρασε κάθε όριο Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Δικαιοσύνης, χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διακρίνουν κάθε χρηστή διοίκηση, έναντι των Σωματείων - μελών της και επειδή ένας μεγάλος αριθμός Σωματείων αισθάνεται προσβεβλημένος και απαξιωμένος από την εξαίρεση αυτής της θεσμικής σας παροχής και κυρίως της έμπρακτης εμπάθειας που δείξατε στα πρόσωπα τους, αρμοδίως θα καταγγείλουμε την λειτουργία σας σε κάθε υπερκείμενη αθλητική Αρχή.
  Κύριοι, η Ε.Ο.Α.Β. δεν αποτελεί ιδιοκτησία σας !!!
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:

  Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης, Ρεμπέλης Μανώλης.-

Αθήνα: 05-01-2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου