Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

31o Δελτίο Τύπου - Τα Προσωπεία και τα ψεύτικα προφίλ ανέλαβαν την εκστρατεία διάσωσης της Ε.Ο.Α.Β.!!!



31ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β. !!!»

Το παραλήρημα και την προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησης, σε βάρος των μελών της Παράταξης μας, με αβάσιμες, αήθεις και παραπλανητικές πρακτικές, παλαιοκομματικού και ξεπερασμένου τύπου, ανέλαβε εργολαβικά το ισχυρό δίδυμο, που φέρει ασφαλώς προσωπεία και ψεύτικα προφίλ και είναι οι εμβληματικές προσωπικότητες του αθλήματος οι: «Odiseas Giorgos Goros» μέχρι πρότινος Odiseas Mpeis και ο «Makis Tsakiris».
Μετά την καθολική απόσυρση αρκετών ανθρώπων του αθλήματος από το δημόσιο διάλογο του διαδικτύου, γιατί ο κόσμος διαθέτει σκέψη και κρίση και ασφαλώς αντιλήφθηκε την αλήθεια και την πραγματικότητα, έμεινε μόνο του το δίδυμο της συμφοράς να χύνει χολή σε βάρος των αθλητικών τους αντιπάλων, φθάνοντας στο οξύμωρο σημείο, να προκαλούν οι κύριοι με τα ψεύτικα προσωπεία σε δημόσιο διάλογο τα στελέχη της Παράταξης μας !!!
Αποδεχόμαστε και ομολογούμε ότι μπροστά στο «μεγαλείο της φύσης» η  «επιστήμη» σηκώνει  ψηλά τα χέρια !!!
Είναι δυνατόν οι άνθρωποι που δεν έχουν το σθένος να αποκαλύψουν το πραγματικό τους όνομα και κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα, να είναι ποτέ πειστικοί και αληθινοί στο δημόσιο διάλογο ;
Δια μαγείας όμως η ενορχηστρωμένη επίθεση των ψεύτικων προφίλ   σταμάτησε τις αθλιότητες, μόλις την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2014, την ημέρα προκήρυξης των Εθνικών Εκλογών, το θεωρείτε τυχαίο ; ή  λειτούργησε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης ; Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο οδυνηρό !!!
Έφθασαν στο έσχατο σημείο κατάντιας και παρακμής, τα δύο ψεύτικα προσωπεία, για χάρη του ανόητου και φτηνού εντυπωσιασμού, να απαντά ο ένας στον άλλο ή και οι ίδιοι  στους εαυτούς τους !!!
Το έχουμε ξαναζήσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι όταν η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β. βρίσκεται στο  «καναβάτσο» της επιχειρηματολογίας, επιστρατεύονται  τα βαριά ψευδώνυμα να διασώσουν το χαμένο γόητρο και συντεταγμένα αναλαμβάνουν την εκστρατεία κατά των αντιπάλων τους, με άνανδρα χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Σας το έχουμε ξαναπεί κύριοι των ψευδωνύμων, ότι η  ενασχόληση με τα κοινά και την διοίκηση  δεν είναι εύκολο σπορ. Απαιτεί συλλογικότητα, ευήκοα ώτα, υπέρβαση και μεγαλείο ψυχής και σε καμιά περίπτωση αυστηρή περιχαράκωση στενών συνεργατών στη  διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β., ακολουθώντας αποτυχημένα μοντέλα διοίκησης και  δόγματα προσωπικών στρατηγικών.
Με τέτοιες πρακτικές και αντιλήψεις, κύριοι, δικαιούστε μόνο να διοικείτε  τις ατομικές σας επιχειρήσεις και όχι χρηματοδοτούμενους φορείς από την Πολιτεία  !!!
  Έπρεπε να είχατε διδαχθεί κύριοι των ψευδωνύμων, ότι η αντιμετώπιση  των πολιτικών σας αντιπάλων δεν γίνεται με πραγματικά χτυπήματα και «επιθέσεις» κάτω από την ζώνη, δημοσιεύοντας βιντεάκια από τον προσωπικό τους βίο, αυτό κύριοι ονομάζεται βαρβαρότητα και φανερώνει μεγάλο έλλειμμα Πολιτισμού που σας διακρίνει.
Ποια μπορεί όμως να είναι η σχέση και τι ενώνει τα δύο παραπάνω ψευτοπροσωπεία και ψευδώνυμα, όποιος μας απαντήσει πρώτος, θα του απονεμηθεί το βραβείο της αυτονόητης αντίληψης και διορατικότητας  ;
Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με θρασύδειλους, που διστάζουν να αποκαλύψουν το πραγματικό τους όνομα, σε κάθε περίπτωση όμως η υιοθέτηση τέτοιων αποτυχημένων συνταγών φανερώνει τον πανικό και το αδιέξοδο που βρίσκεται η σημερινή διοίκησης της Ε.Ο.ΑΒ.
Κύριοι λίγη ψυχραιμία, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες»!!!

Με εκτίμηση

          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης: 

  Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-

Αθήνα: 04-01-2015.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου