Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

7o Δελτίο Τύπου 2014-Δύναμη μας οι Πολυάριθμοι και Σκεπτόμενοι Αναγνώστες μας.





7ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

 

«Δύναμη μας οι Πολυάριθμοι

και

  Σκεπτόμενοι Αναγνώστες μας. »


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο μεγάλος αριθμός Επισκεπτών που σημειώνει το Ενημερωτικό Μέσο της Παράταξης μας εφόσον, στις  πρώτες τριάντα (30) μέρες λειτουργίας του, έφθασε στις χίλιες εκατόν εξήντα τέσσερεις (1.164) επισκέψεις.
          Επειδή η Παράταξη μας μιλάει πάντα με δεδομένα και σέβεται τους πολυάριθμους Αναγνώστες της, βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα στατιστικά του blog.
Συγκεκριμένα σημειώθηκαν, 1.101 προβολές από την Ελλάδα, 34 από τις Ηνωμένες Πολιτείες, 14 από την Γερμανία και 5 από την Ουκρανία, 3 από την Πορτογαλία, 2 από την Κύπρο, 2 από τον Καναδά, 1 από το Ηνωμένο Βασίλειο, 1 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  και 1 από την Τουρκία.
          Ο Ημερήσιος Μ.Ο επισκεπτών στο blog ανέρχεται σε τριάντα εννέα (39) αναγνώστες, με το απίστευτο ρεκόρ να σημειώνεται την 10η Ιουνίου 2014, με 288 επισκέψεις.   
Εκτίμηση μας είναι πλέον ότι, ο κόσμος του Αθλήματος της Άρσης Βαρών έχει ανάγκη από υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση χωρίς μάσκες και φίλτρα. Αυτή την Αρχή, θα την υπηρετήσουμε σταθερά και αταλάντευτα.
Πιστεύουμε ότι η διαφορετική άποψη και ο πλουραλισμός είναι συστατικά στοιχεία του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο της Δημόσιας Ζωής μας.
Θεωρούμε μεγάλη παράλειψη, από την πλευρά του Γραφείου Τύπου της  Ε.Ο.Α.Β μέσα στο μήνα Απρίλιο του 2014, να υπάρχουν δύο (2) Εθνικές μας Αποστολές στο Εξωτερικό, η πρώτη να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στο Τέλ Αβίβ του Ισραήλ  και η δεύτερη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Βαρσοβία της Πολωνίας, και να μην έχει εκδοθεί ούτε ένα ενημερωτικό δελτίο τύπου.
Για την υλοποίηση αυτής της αυτονόητης σκέψης, δεν χρειάζονταν πρόσθετα χρήματα, παρά μόνο ελάχιστη Αγάπη και Ενδιαφέρον για τους Αθλητές και το Άθλημα. 
Οι επισημάνσεις μας αυτές συσχετίζονται με το αυτονόητο αγαθό της ενημέρωσης, ώστε τα θεσμικά μέσα προβολής και πληροφόρησης που σήμερα  έχει στην διάθεση της η Ε.Ο.Α.Β, να μην μετατρέπονται σε προνομιακά βήματα προβολής της δράσης του σημερινού Προέδρου, αλλά να παραμένουν σταθερά και προσανατολισμένα στην υπηρεσία προβολής του Αθλήματος.
 Σε κάθε περίπτωση όμως η Παράταξη μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει Όλους Εσάς, τους Αναγνώστες μας, για την τεράστια δύναμη ανατροφοδότησης που μας προσφέρεται.
Εσείς, μας δίνεται κουράγιο να συνεχίσουμε και να είμαστε παρόντες στα δρώμενα της Άρσης Βαρών. 
Με την ίδια ευκαιρία, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε την παράκληση μας, ώστε να έχουμε αποτυπωμένες στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, τις δικές απόψεις, τις προτάσεις, ακόμα και τις τυχόν αντιρρήσεις σας για τις επιλογές και τις θέσεις της Παράταξης μας.  
Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι σύντομα θα επανέλθουμε για να απαντήσουμε στην ανυπόγραφη επιστολή της Ε.Ο.Α.Β, που αποτελεί μνημείο αοριστολογίας και ανευθυνότητας, τουλάχιστον του συντάκτη της.
Σας Ευχαριστούμε Θερμά.!!!
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 12-06-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου