Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ανακοινώσεις.

 


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης μας ενημερώνει τους Φίλους του Αθλήματος μας ότι το ιστορικό στέλεχος των Διοικήσεων της Ε.Ο.Α.Β κος  Δημήτρης Μαυροματίδης, με επιστολή του μας ενημέρωσε ότι για προσωπικούς λόγους και πέραν της θελήσεως του αδυνατεί να συμμετέχει στην λειτουργία συντονιστικού έργου  της  Παράταξης μας.
Μετά την ανωτέρω εξέλιξη, τα υπόλοιπα μέλη της Σ.Ε αποφάσισαν να ευχαριστήσουν δημόσια  τον κο Δημήτρη Μαυροματίδη για την προσφορά του στο άθλημα και την Παράταξη μας και να του ευχηθούν δύναμη και υγεία στην ζωή του.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε -κατόπιν συναίνεσης του- η επάνοδος του επίσης έμπειρου και διαχρονικού στελέχους των Διοικήσεων της Ε.Ο.Α.Β  κου Σίμου Μαμτσαδέλη, ως μέλους της Σ.Ε της Παράταξης μας.
Χαιρετίζουμε  την επαναδραστηριοποίηση του κου Σίμου Μαμτσαδέλη στην κεντρική σκηνή του αθλήματος, τον ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασης μας και είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αποσπάσουμε την Άρση Βαρών από την αδράνεια και το τέλμα που έχει πέσει.-
   
                                                                      Για την Σ.Ε
                                                                  Παναγιώτης Τζήμος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου