Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

18ο Δελτίο Τύπου - Η εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμησης συνεχίζεται.

18ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« Η εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμησης συνεχίζεται.»


Το παραλήρημα και η προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμησης, σε βάρος των μελών της Παράταξης μας συνεχίζεται, με αβάσιμες, αήθεις και παραπλανητικές πρακτικές, παλαιοκομματικού και ξεπερασμένου τύπου.
Μετά το εκκωφαντικό μήνυμα διαμαρτυρίας των Εκπροσώπων των Σωματείων, σε βάρος της παραπαίουσας Διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β. στην πρόσφατη Προϋπολογιστική Γενική Συνέλευση της 25ης Οκτωβρίου 2014, που θορύβησε τους κρατούντες, ξεκίνησε συντεταγμένα η εκστρατεία κατά των αντιπάλων, με χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την ύστατη και αποτυχημένη προσπάθεια, του αποσπασμένου καθηγητή Φ.Α στην Ε.Ο.Α.Β. να δημιουργήσει μέσω του face book ψευδείς και παραπλανητικές εντυπώσεις σε βάρος της Παράταξης μας, επιστρατεύτηκε ο ίδιος και πολύπειρος: « Odiseas Mpeis » να συνεχίσει το εργολαβικό έργο της συκοφαντικής δυσφήμισης των «αθλητικών αντιπάλων».
Η ενασχόληση με τα κοινά και την Διοίκηση, Κύριε Odisea Mpei, δεν είναι εύκολο σπορ. Απαιτεί συλλογικότητα, ευήκοα ώτα, υπέρβαση και μεγαλείο ψυχής και σε καμιά περίπτωση αυστηρή περιχαράκωση με στενούς μας συνεργάτες στη  διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β., ακολουθώντας αποτυχημένα μοντέλα διοίκησης και  δόγματα προσωπικών στρατηγικών.
Έπρεπε να είχατε διδαχθεί Κύριε Odisea Mpei, ότι η αντιμετώπιση ενός πολιτικού σας αντιπάλου δεν γίνεται με «επιθέσεις» και «χτυπήματα» κάτω από την ζώνη, δημοσιεύοντας βιντεάκια από τον προσωπικό του βίο, αυτό Κύριε       Odisea Mpei ονομάζεται βαρβαρότητα και φανερώνει μεγάλο έλλειμμα Πολιτισμού που σας διακρίνει.
 Γνωρίζετε ασφαλώς, Κύριε Odisea Mpei, ότι στην Ε.Ο.Α.Β υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες και λειτουργίες στο πλαίσιο των οποίων σας παρέχεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τον κ. Σκιαδά και τον κάθε πολιτικό σας αντίπαλο, με προτάσεις και επιχειρηματολογία, αλλά κυρίως με έργα, γιατί είναι γνωστό ότι οι Διοικήσεις κρίνονται πλέον από τα έργα τους και σε καμιά περίπτωση με λόγια και ανάγνωση χειρογράφων.
Επειδή, Κύριε Odisea Mpei, με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι έχετε χάσει εντελώς την ψυχραιμία σας, δεν διστάσατε να τσουβαλιάσετε και να ποδοπατήσετε τις υπολήψεις, τις συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια των μελών της Παράταξης  μας, με την συκοφαντική σας παρέμβαση στην μεγάλη ομάδα του face book με τίτλο: ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ και συγκεκριμένα στις 01 Νοεμβρίου 2014, και ώρα: 11:54 π.μ., κάτω από το 17ο Δελτίο Τύπου της Παράταξης μας, με τίτλο: Αλλαγή σκηνικού στην Ε.Ο.Α.Β ; ως πρώτο σχόλιο σας και  αναφέροντας  χαρακτηριστικά τα παρακάτω: «Milai Kai i parataksi ton touriston. 30 xronia touristes Kai kazino me leuta tis Omospondias».
Επειδή, Κύριε Odisea Mpei, μέχρι σήμερα έχουν περάσει επτά (7) ημέρες και δεν έχετε προβεί σε δημόσια δήλωση μεταμέλειας και συγνώμης, σας δηλώνουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ασκήσουμε σε βάρος σας, όλα τα ένδικά μέσα για την προστασία της τιμής και της υπόληψης μας.
Γνωρίζετε, Κύριε Odisea Mpei, ότι η συκοφαντική δυσφήμηση αποτελεί διάπραξη ποινικού αδικήματος και η αποκρυπτογράφηση του ψεύτικου προφίλ σας, από την υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος, είναι πλέον απλή υπόθεση μετά την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, θα έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον για το Φίλαθλο Κοινό της Χώρας μας.
Αγαπητοί μας Φίλοι και Αναγνώστες, σας δηλώνουμε ότι δεν είμαστε δικομανείς, αλλά δεν διαπραγματευόμαστε το ήθος και την εντιμότητα μας και είμαστε αναγκασμένοι να προφυλάξουμε την προσωπικότητα μας και το όποιο έργο μας στο χώρο της Άρσης Βαρών, αποτρέποντας την ανελέητη εκστρατεία λάσπης και συκοφαντικής δυσφήμισης.
Όποιος Κύριος Odiseas Mpeis, νομίζει ότι έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία κακοδιαχείρισης στην Ε.Ο.Α.Β. πάει κατευθείαν στο Εισαγγελέα και δεν βγαίνει με ψεύτικα προφίλ να δημιουργεί λανθασμένες και ψευδείς εντυπώσεις στο κόσμο του αθλήματος, όταν απειλείται η ηγεμονία του και ο διοικητικός του θώκος στην Ομοσπονδία.
Η επιστράτευση τέτοιων αποτυχημένων συνταγών φανερώνει τον πανικό και το αδιέξοδο της σημερινής διοίκησης της Ε.Ο.ΑΒ.
Κύριοι ψυχραιμία, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες»!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας.-                                                    
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 06-11-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου