Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

20ο Δελτίο Τύπου - Καλή Επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζακστάν.

20ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« Καλή Επιτυχία στην Εθνική μας Ομάδα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζακστάν.»


Αγαπητοί μας Φίλοι και Αναγνώστες, με ιδιαίτερη Χαρά και Υπερηφάνεια, θέλουμε να ευχηθούμε Καλή Επιτυχία στους Πρωταθλητές μας και την Εθνική μας Ομάδα, με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή τους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθεί από 8 μέχρι 16 Νοεμβρίου 2014, στη πρωτεύουσα του Καζακστάν, στο Άλματι.
Ευχόμαστε από καρδιάς, όλοι οι Αθλητές και Αθλήτριες μας, να πετύχουν τους προσωπικούς τους αγωνιστικούς στόχους, να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να έχουν τα καλλίτερα δυνατά πλασαρίσματα, ώστε η Χώρα μας να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις, από το πρώτο της αγωνιστικό στόχο, που είναι το συγκεκριμένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου το 2016.
Αναλυτικά, η Ελληνική ομάδα θα πάρει μέρος με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες, που είναι:
1. Αρθούρος Ακριτίδης, κατηγορία 62 κιλών, από το Σωματείο: Γ.Α.Σ Ηρακλής Καβάλας.
2.  Μανώλης Μαριανάκης, κατηγορία 77 κιλών, από το Σωματείο: Π.Γ.Σ
3. Αντώνης Μαρτασίδης, κατηγορία 85 κιλών, από το Σωματείο: Γ.Α.Σ Ηρακλής Καβάλας.
4.  Θεόδωρος Ιακωβίδης, κατηγορία 85 κιλών, από το Σωματείο: Π.Γ.Σ
5.  Χρήστος Σαλτσίδης, κατηγορία 94 κιλών, από το Σωματείο: Π.Α.Ο.Κ
6. Κωνσταντίνα Μπεντέλη, κατηγορία 58 κιλών, από το Σωματείο: Γ.Α.Σ ΥΠΕΡΙΩΝ ΤΟΥΜΠΑΣ.
7. Άννα Αθανασιάδου,  κατηγορία 58 κιλών, από το Σωματείο: Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑ.
Με την ίδια ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε, γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στον άτυχο και τραυματία Πρωταθλητή μας, Στάθη Στρουμπή.  
 Ειλικρινά λυπούμαστε όμως, που το Γραφείο Τύπου της Ε.Ο.Α.Β. επέλεξε για άλλη μια φορά να υπερτονίσει τις διοικητικές επιτυχίες του Προέδρου της, αφιερώνοντας 15 γραμμές στο δελτίο τύπου για τα διοικητικά κατορθώματα, που εντάσσονται στο φάσμα των δημοσίων σχέσεων της I.W.F. και μόλις 5 γραμμές για την ουσία και το επίκεντρο της δράσης μας, που είναι η συμμετοχή των Αθλητών μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η συγκεκριμένη πράξη, αγαπητοί μας Φίλοι, από μόνη της, απηχεί το σεβασμό, το ενδιαφέρον και την αποδοχή της σημερινής διοίκησης στο πρόσωπο των πρωταγωνιστών και συμμετεχόντων Αθλητών μας.
Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης, αφήστε μας επιτέλους ήσυχους να χαρούμε αυτή την ευχάριστη προσδοκία της προσπάθειας των Αθλητών μας και μη μας βομβαρδίζεται με ανούσιες προκλήσεις και  διθυράμβους υπέρ του Προέδρου της Ε.Ο.Α.Β, για την νέα μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Άρσης βαρών.
Ανατρέχοντας στο παρελθόν και την πρόσφατη ιστορία της Ελληνικής Άρσης Βαρών, ακόμη και στις περιόδους που ο επίτιμος  πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β  κος Γιάννης Σγουρός, τύγχανε να είναι ο Γενικός Γραμματέας της I.W.F και άλλα στελέχη του αθλήματος μας, να στελεχώνουν τα όργανα και επιτροπές της I.W.F, ποτέ δεν υπήρξαν δελτία τύπου της Ε.Ο.Α.Β με ανάλογο περιεχόμενο, αφιερωμένα σε υμνολογία προσώπων.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα που το Γραφείο Τύπου της Ε.Ο.Α.Β, έχει μετατραπεί σε γραφείο προβολής του προέδρου της, αποκλίνοντας του βασικού του σκοπού, που είναι η προβολή του αθλήματος και κυρίως η δράση των Πρωταθλητών μας.
Δηλώνουμε ευθαρσώς ότι μας αφήνει παγερά αδιάφορους, η κατοχή και η ανάληψη τίτλων και αξιωμάτων από τα διοικητικά στελέχη της Ε.Ο.Α.Β., για εμάς προέχει η λειτουργία και η πραγματική ανάπτυξη της Άρσης Βαρών, που σήμερα έχει τελματώσει επικίνδυνα.
Επιτέλους, κάντε κάτι για να ξεφύγει το άθλημα μας από το τέλμα και αφήστε τις διοικητικές σας επιτυχίες και τους προσωπικούς σας διθυράμβους κατά μέρους, δεν εντυπωσιάζετε πλέον κανέναν, ούτε λαμβάνει κανείς στα σοβαρά υπόψη του, τα επιτεύγματα σας.    
Σε κάθε περίπτωση, οι ειλικρινείς μας ευχές, επιθυμούμε να συνοδεύουν τις προσπάθειες των Αθλητών μας, για την ευόδωση των αγωνιστικών τους  προσδοκιών.
Αγαπητοί μας Φίλοι και Αναγνώστες, ζητούμε την κατανόηση σας για την δικαιολογημένη έκρηξη μας, είναι καιρός πλέον να σταματήσει η ελεύθερη πτώση της Άρσης Βαρών, που αποτελεί αντικείμενο και υποχρέωση όλων μας και όχι να μετατρέπεται σε προνομιακό βήμα προβολής συγκεκριμένων προσώπων.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας.-                                                    
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 06-11-2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου