Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

19ο Δελτίο Τύπου - Γνήσιοι εκφραστές ενός ζωντανού αθλητικού κινήματος, οι Διαχρονικοί Αθλητές της Άρσης Βαρών.

19ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« Γνήσιοι εκφραστές ενός ζωντανού αθλητικού κινήματος, οι Διαχρονικοί Αθλητές της Άρσης Βαρών.»


Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σήμερα η Παράταξη μας, παρουσιάζει μια από τις πολλές και ευχάριστες πτυχές του αθλήματος μας, που είναι η αγωνιστική δράση των διαχρονικών αθλητών της Άρσης Βαρών.
Η αγωνιστική τους προσπάθεια και παρουσία αποτελεί για όλους μας ένα  αυθεντικό παράδειγμα προς μίμηση και σαφέστατη επιβεβαίωση της αγάπης και της λατρείας που έχουν για την Άρση Βαρών.
Οι άνθρωποι αυτοί σήμερα αποτελούν τους γνήσιους εκφραστές ενός ζωντανού αθλητικού κινήματος και αξίζουν του σεβασμού μας και της προσοχής  μας, για την διαχρονική διακονία που προσφέρουν στο Άθλημα  μας.
Όλα τα παραπάνω τα αναφέρουμε, με αφορμή την διεξαγωγή του 19ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών, που έγινε με απόλυτη οργανωτική αλλά και αγωνιστική επιτυχία, εφόσον συμμετείχαν Αθλητές και Αθλήτριες που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις.
Η σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση, έγινε το Σάββατο 01 Νοεμβρίου 2014, στο Ολυμπιακό Προπόνητήριο της Άρσης Βαρών στο Ο.Α.ΚΑ., με την συμμετοχή τριάντα τεσσάρων (34) Αθλητών και Αθλητριών από όλη τη Χώρα, καταβάλλοντας οι ίδιοι τα έξοδα τους, προκειμένου να κρατήσουν ζωντανό το αθλητικό τους όραμα.
Επειδή, όλοι τους αξίζουν των συγχαρητήριων και ασφαλώς του θαυμασμού μας, θα παρουσιάσουμε τα ονόματα τους: Νατάσα Ακτύπη (κατηγορία ηλικίας 45-49 ετών), Μάγδα Ροϊλίδου (κατηγορία ηλικίας 60-64), Κωνσταντίνα Σγούρου, Ειρήνη Πιπιτσούλη (κατηγορία ηλικίας 35-39), Παναγιώτης Τσαμαρδίνος, Κώστας Ντουντουλάκης (κατηγορία ηλικίας 60-64), Νίκος Γαλιατσάτος, Χρήστος Γκιόκας, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Σιρινίδης, Δημήτρης Ηλιάδης, Λευτέρης Τζουγκαράκης, Γιώργος Γλύπτης, Σπύρος Γράδος, Στέλιος Μίχος (κατηγορία ηλικίας 55-59), Ευγένιος Οικονομίδης, Αδάμ Μιχαήλ, Γιώργος Τζιάλας (κατηγορία ηλικίας 50-54), Παναγιώτης Δήμος, Ευάγγελος Καραμπέτσος, Σταμάτης Δρικάκης, Κώστας Ηλιάδης, Νίκος Καράμπελας (κατηγορία ηλικίας 45-49) Αλέξανδρος Μουσκαφίδης, Χρήστος Μωραΐτης,  Κώστας Παπαναστασίου, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος (κατηγορία ηλικίας 40-44), Παναγιώτης Παπαδημητρίου, Σπύρος Λαβαζός, Μάριος Μάρκου, Νίκος Τσούσης, Θανάσης Τζάτζαλος, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Διονύσης Χαριτάτος (κατηγορία ηλικίας 35-39).  
Η διοργάνωση έφερε στη μνήμη όλων των συμμετεχόντων, παλαιές, αγνές και ίσως ρομαντικές εποχές και στιγμές νοσταλγίας από την νεότητα τους.  
Το 19Ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί, αν, πέρα από τις προσπάθειες του προέδρου του Συνδέσμου και παλαιού πρωταθλητή, κ. Νίκου Γαλιατσάτου, δεν βοηθούσαν, αφιλοκερδώς, οι κριτές κ.κ Σεραφείμ Γραμματικόπουλος, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Χρήστος Μυρίλλας και Μανώλης Ρεμπέλης. Στη Γραμματεία των αγώνων εργάστηκαν ο κ Αλέκος Σιζόπουλος, μαζί με τον κ. Ηλία Τζήμο, από το προσωπικό της Ε.Ο.Α.Β.
Εθελοντικά εργάστηκαν και οι Αθλητές του κ. Γιάννη Κατσαϊδώνη, που σήκωσαν το βάρος της τεχνικής υποστήριξης των αγώνων.
Στην διοργάνωση παρέστησαν, ο πρωτομάστορας των Εθνικών μας επιτυχιών και διακρίσεων και Προπονητής κ. Χρήστος Ιακώβου, ο εγνωσμένης αξίας προπονητής κ. Γιάννης Κατσαϊδωνης, μαζί με τον ικανό συνεχιστή τους κ. Στήβ Μαγουλά, που συνέδραμαν στο έργο της προθέρμανσης των Αθλητών και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Β κος Νίκος Σκιαδάς.
Στο τέλος των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες Αθλητές, γίνανε μια αγκαλιά, μεταδίδοντας την ομοψυχία, το θετικό κλίμα και τον υπέροχο αγωνιστικό τους ενθουσιασμό, που με αυτοθυσία και με μεγάλη προσπάθεια επί σειρά ετών  κατάφεραν να σφυρηλατήσουν.
Η Παράταξη μας τους εκφράζει τα Θερμά της Συγχαρητήρια και τους εύχεται να είναι Όλοι τους γεροί και δυνατοί, ώστε να μας χαρίσουν στο μέλλον παρόμοιες αθλητικές συγκινήσεις.-
                              
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 06-11-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου