Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

21ο Δελτίο Τύπου - Αδιέξοδη η λειτουργία της Ε.Ο.Α.Β. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι...





21o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

«Αδιέξοδη η λειτουργία της Ε.Ο.Α.Β. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι….»


Η αλαζονεία, η διεκδίκηση της αυθεντίας και η έλλειψη αντανακλαστικών, της σημερινής Διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β. εγκλώβισε την λειτουργία της σε λογικές πλήρους εφησυχασμού, σε περιχαράκωση γύρω από το «δόγμα» της αδράνειας  και στη περιφρόνηση κάθε αντίθετης άποψης.
Εξαντλήθηκαν πλέον τα περιθώρια υπομονής και αναμονής των Σωματείων με την εξαετή Διοίκηση του κ. Πύρρου Δήμα και το άθλημα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, πλησιάζοντας τον πυθμένα της ανυπαρξίας  και της  πλήρους ανυποληψίας.
Δυστυχώς, η μακρόχρονη Διοίκηση του Ολυμπιονίκη κ. Πύρρου Δήμα, δεν διδάχθηκε τίποτα από τα παθήματα του πρόσφατου παρελθόντος και η Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β. εξακολουθεί να λειτουργεί  με την ίδια αλαζονεία, το ίδιο έλλειμμα επικοινωνίας, με την ίδια πρακτική περιφρόνησης της διαφορετικής άποψης, αλλά και επιπλέον σήμερα φέρει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη απουσία του αγωνιστικού προγράμματος.
Μέχρι πρότινος, η Διοίκηση του κ. Πύρρου Δήμα, είχε το προνόμιο και την ευχέρεια όλα τα αρνητικά και κακώς κείμενα της Ε.Ο.Α.Β., να τα φορτώνει στις πλάτες των συνεργατών του, γεγονός που με χαρακτηριστική άνεση το πέτυχε σε βάρος τους, με τον απροκάλυπτο τακτικισμό, μέσα από τις ανιστόρητες διαδικασίες της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 29ης Σεπτεμβρίου 2013, με τις οποίες άκομψα  και βίαια εκπαραθύρωσαν όλα τα ιστορικά στελέχη του αθλήματος μας.
Σήμερα κύριε Πρόεδρε της Ε.Ο.Α.Β., οι αγωνιστικές σας δυστοκίες, οι διοικητικές σας παλινωδίες, το πισωγύρισμα του αθλήματος, βαραίνουν εσάς            αποκλειστικά και ασφαλώς τους στενούς σας συνεργάτες.
Η πίστωση χρόνου, που ξαναλάβατε από τα Σωματεία, κύριε  Πύρρο Δήμα, εξαντλήθηκε. Θα έπρεπε να γνωρίζεται και με την διπλή σας ιδιότητα, αυτή του Προέδρου της Ε.Ο.Α.Β  και του Πολιτικού, ότι οι διοικήσεις δεν κρίνονται από τα ωραία λόγια και τις αόριστες υποσχέσεις, αλλά  από τα επιτεύγματα τους και κυρίως από την παραγωγή έργου.
Σήμερα, κύριε Πρόεδρε της Ε.Ο.Α.Β., δεν έχετε πλέον το δικαίωμα και ασφαλώς την ευχέρεια τις τεράστιες ευθύνες της διοίκησης σας να τις μεταφέρεται σε τρίτα πρόσωπα. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάντια της Άρσης Βαρών.
Στην προ ημερών συζήτηση και συγκεκριμένα, στη Τακτική Γενική Συνέλευση της 25ης Οκτωβρίου 2014, για τον Προϋπολογισμό του έτους 2015, τα Σωματεία σας έδωσαν ένα αναμενόμενο και ηχηρό μήνυμα και εξέφρασαν μια μεγάλη κραυγή αγωνίας για την πορεία του αθλήματος μας, με τα οποία η Διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β. ουδόλως ασχολήθηκε και προσπάθησε με τα γνωστά της λογύδρια και την ανάγνωση χειρογράφων, να πείσει το Σώμα ότι ο γιαλός είναι στραβός και πως  η διοίκηση της, δεν στραβοαρμενίζει !!!
Κύριοι της Διοίκησης, η πρόσφατη έκφραση των Σωματείων ήταν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας και απόρριψης της λειτουργίας σας, παρά την παράνομη αντικατάσταση Εκπροσώπου Σωματείου που κάνατε. Εντούτοις δεν καταλάβατε ότι ουσιαστικά έχει αρθεί η εμπιστοσύνη των Σωματείων στα πρόσωπα σας και ότι έχει μεταβληθεί η βούληση τους.
Η Παράταξη μας, με πλήρη επίγνωση της σημερινής κατάστασης και με απόλυτη ευθύνη της αποστολής της, από καιρό τώρα παρακολουθεί τα στραβοπατήματα της Διοίκησης  και την τελμάτωση της Άρσης Βαρών και στις  συχνές μας παρεμβάσεις, με παρρησία διατυπώνουμε τα τραγικά της λάθη  και τις παραλήψεις της, μαζί ασφαλώς με τις δικές μας προτάσεις, που με σαφήνεια γνωστοποιήσαμε στο Φίλαθλο Κοινό  στις 13 Μαΐου 2014, αλλά και επίσημα στην Ε.Ο.Α.Β., με έγγραφο μας , με αρ. εισερχόμενου: 911/ 01 Σεπτεμβρίου 2014.
Επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας και έμπρακτο δείγμα της έντονης  αλαζονείας που διακρίνει την σημερινή Διοίκηση είναι ότι ουδέποτε μπήκε στο κόπο να απαντήσει στις έξι επιστολές που κατέθεσε η Παράταξη μας με θέματα σημαντικού ενδιαφέροντος για την πορεία του αθλήματος. Αντιθέτως  αντί των ευλόγων απαντήσεων, εισπράξαμε την γνωστή απαξίωση της, με απαντήσεις του τύπου: Ποια Παράταξη ; Δε απαντάμε σε Παρατάξεις ;           
Κύριοι, ξεπεράστε τις εγωιστικές σας αγκυλώσεις και τις μυθοποιήσεις της αυθεντίας σας, καταλάβετε επιτέλους τα αυτονόητα και κοιτάξτε την πραγματικότητα πρόσωπο με πρόσωπο. Ασφαλώς και θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στο δημόσιο βίο, υπάρχουν παρατάξεις και είναι η έκφραση των συλλογικών  λειτουργιών και η μορφοποίηση της Ομαδικής δράσης, με σημείο αναφοράς, τις αξίες, τις αρχές και τις θέσεις του χώρου που υπηρετούν, με κύριο χαρακτηριστικό ότι ποτέ δεν εκφράζονται: «δια ενός Προσώπου».
Αυτή είναι άλλωστε σήμερα και η ειδοποιός Ιδεολογική μας διαφορά.         
Η Παράταξη μας επανειλημμένα σας έχει θέσει αυτά τα ζητήματα με τρόπο απλό και κατανοητό, μέσα από τις προβλεπόμενες θεσμικές λειτουργίες της Ε.Ο.Α.Β. Δυστυχώς όμως από εσάς απουσιάζουν εξ ολοκλήρου τα διοικητικά χαρίσματα της συναντίληψης και των ευηκόων ώτων.
          Επειδή πλέον η λειτουργία της Ε.Ο.Α.Β. έχει φθάσει σε αδιέξοδο και ο κόμπος στο χτένι, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των Σωματείων, που εύστοχα ανέλαβαν δράση για την άρση του σημερινού αδιεξόδου του αθλήματος, ώστε η Άρση Βαρών να επανακτήσει την χαμένη της υστεροφημία που δικαιούται και αξίζει.
          Αγαπητοί μας Φίλοι και Αναγνώστες, σας το έχουμε ξαναπεί ότι ρόλος της Παράταξης μας είναι να αναδεικνύει τα γεγονότα του αθλήματος μας και να αγγίζει τα πολλά κακώς κείμενα της σημερινής διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β.
       Εσείς δεν θα πρέπει να παραλείπετε καθημερινά να ανοίγετε το blog της Παράταξης μας, στην διεύθυνση: http://parataksi-eoav.blogspot.gr/.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και την προσοχή σας.-
Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
     Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-

Αθήνα: 12-11-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου