Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

25ο Δελτίο Τύπου - Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας !!!

25ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!»


Μετά την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων της Λεμεσού, στις κατηγορίες Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών για το έτος 2014, η Παράταξη μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους διακριθέντες αλλά και όλους τους συμμετέχοντες Αθλητές και Αθλήτριες που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Ανήκουν θερμά συγχαρητήρια, για τον αγώνα και την προσπάθεια των παιδιών, των προπονητών αλλά και των σωματείων τους, σε αυτή την ατυχή και δύσκολη περίοδο που διανύει το άθλημα της Άρσης Βαρών.   
Είναι βέβαιο ότι κάτω από τις υφιστάμενες συνθήκες πλημμελούς οργάνωσης και λειτουργίας της Άρσης Βαρών, αλλά και του έντονου αυτοπροσδιορισμού της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β, τα δύο μετάλλια που κέρδισαν οι Αθλητές μας, καταγράφουν την μεγάλη δύναμη υπέρβασης που τους διακρίνει αλλά και την ισχυρή παρακαταθήκη που βάζουν για το μέλλον.
Συγκεκριμένα τα μετάλλια κέρδισαν:
Η Μπεντέλη Κωνσταντίνα, Χάλκινο μετάλλιο στο αρασέ με 84 κιλά, στη κατηγορία των 58 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.
Ο Μαρτασίδης Αντώνης, Χάλκινο μετάλλιο στο επωλέ ζετέ με 196 κιλά, στη κατηγορία των 85 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών.
Τα καλλίτερα πλασαρίσματα είχαν:
Ο Ιακωβίδης Θοδωρής, 4ος στο σύνολο της κατηγορίας των 85 κιλών, στους Νέους Άνδρες.
Ο Μαρτασίδης Αντώνης, 5ος στο σύνολο της κατηγορίας των 85 κιλών, στους Νέους Άνδρες.
Η Μπεντέλη Κωνσταντίνα, 5η στο σύνολο της κατηγορίας των 58 κιλών, στις Νέες Γυναίκες.
Αναλυτικά οι επιδόσεις και οι θέσεις των Αθλητών μας, είναι οι ακόλουθες:
-Μπογά Άννα, 18 ετών, του Α.Σ Σπάρτακος Ιωαννίνων,  συμμετείχε στην κατηγορία των 48κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, με επιδόσεις 56 κιλά αρασέ, 62 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 118 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 8η – 8η – 8η , σε σύνολο εννέα συμμετεχόντων αθλητριών.
 -Κρητικάκη Αθήνα, 18 ετών, του Α.Ο  Κύδων Χανίων, συμμετείχε στην κατηγορία των 58κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, με επιδόσεις 63 κιλά αρασέ, 73 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 136 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 12η – 13η – 13η , σε σύνολο δέκα τριών συμμετεχόντων αθλητριών.
-Κωνσταντινίδη Ελένη, 19 ετών, του Π.Γ.Σ, συμμετείχε στην κατηγορία των 75κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, με επιδόσεις 82 κιλά αρασέ, 99 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 181 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 8η – 9η – 8η , σε σύνολο έντεκα συμμετεχόντων αθλητριών.
-Χοψονίδης Σπάρτακος, 16 ετών, του Γ.Α.Σ Υπερίων Τούμπας, συμμετείχε στην κατηγορία των 77κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, με επιδόσεις 130 κιλά αρασέ, 155 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 285 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 9η – 11η – 11η , σε σύνολο δέκα εννέα συμμετεχόντων αθλητών.
-Πολυχρονόπουλος Σταύρος, 20 ετών, του Α.Σ Άτλας Καλλιθέας, συμμετείχε στην κατηγορία των 77κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, με επιδόσεις 126 κιλά αρασέ, 150 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 276 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 14η – 13η – 13η , σε σύνολο δέκα εννέα συμμετεχόντων αθλητών.
-Ριζούλης Παντελής, 16 ετών, του Α.Σ  Άτλας Λάρισας, συμμετείχε στην κατηγορία των 85κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, με επιδόσεις 117 κιλά αρασέ, 135 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 252 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 13η – 13η – 13η , σε σύνολο δέκα πέντε συμμετεχόντων αθλητών.
-Μπεντέλη Κωνσταντίνα, 21 ετών, του Γ.Α.Σ Υπερίων Τούμπας, συμμετείχε στην κατηγορία των 58κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, με επιδόσεις 84 κιλά αρασέ, 95 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 179 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 3η – 7η – 5η , σε σύνολο έντεκα συμμετεχόντων αθλητριών.
-Μπαλάσκα Σταυρούλα, 23 ετών, του Α.Σ Σπάρτακος Ιωαννίνων, συμμετείχε στην κατηγορία των 63κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών, με επιδόσεις 60 κιλά αρασέ, 85 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 145 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 9η – 8η – 9η , σε σύνολο εννέα συμμετεχόντων αθλητριών.
-Βασιλόπουλος Μιχάλης, 22 ετών, του Π.Γ.Σ, συμμετείχε στην κατηγορία των 69κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, με επιδόσεις 120 κιλά αρασέ, άκυρος στο επολέ ζετέ και άκυρος στο σύνολο. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 6η  – , σε σύνολο επτά συμμετεχόντων αθλητών.
-Ιακωβίδης Θοδωρής, 23 ετών, του Π.Γ.Σ, συμμετείχε στην κατηγορία των 85κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, με επιδόσεις 155 κιλά αρασέ, 190 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 345 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 4η – 5η – 4η , σε σύνολο δέκα επτά συμμετεχόντων αθλητών.
-Μαρτασίδης Αντώνης, 22 ετών, του Α.Σ Ηρακλής Καβάλας, συμμετείχε στην κατηγορία των 85κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, με επιδόσεις 147 κιλά αρασέ, 196 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 343 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 8η – 3η – 5η , σε σύνολο δέκα επτά συμμετεχόντων αθλητών.
-Κουνατίδης Πιλάτος, 23 ετών, του Α.Σ Αριστοτέλης Τριανδρίας, συμμετείχε στην κατηγορία των +105κ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, με επιδόσεις 137 κιλά αρασέ, 180 κιλά επολέ ζετέ και σύνολο 317 κιλά. Η σειρά που έλαβε αντίστοιχα, ήταν: 9η – 9η – 9η , σε σύνολο εννέα συμμετεχόντων αθλητών.
Η συγκεκριμένη αναφορά και παρουσίαση αποτελεί δείγμα σεβασμού και αναγνώρισης των προσπαθειών των Αθλητών μας, μακριά από τις σκόπιμες συκοφαντίες που υφίσταται η Παράταξης μας, μέσω των ανεύθυνων σχολιασμών από ορισμένα μέλη της σημερινής διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β.
Συγχαρητήρια όμως ανήκουν και στην «ισχυρή μας ομάδα», στα υπηρεσιακά στελέχη της Ομοσπονδίας μας, που με την ανεκτίμητη τεχνογνωσία τους στην οργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων βοήθησαν τα μέγιστα στην επιτυχία των αγώνων και είναι οι κ.κ Μαριάνθη Καλμούτη, Γιώργος Καρυπίδης, Ηλίας Τζήμος και Παναγιώτης Αποστόλου.
Ένα μεγάλο μπράβο, ανήκει στη Κυπριακή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών και στον ακούραστο κο Δαμιανό Χατζηδαμιανού, πρώην προέδρο της Κ.Ο.Α.Β και σήμερα μέλος του Κ.Ο.Α, για την ανάληψη και την επιτυχή έκβαση μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.-
                                                          Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 30-11-2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου