Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ο Θρίαμβος της σημερινής Διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β !!!!!!



ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!

Αγαπητοί Εκπρόσωποι και Αντιπρόσωποι των Σωματείων, με οργή και αγανάκτηση καταγγέλλουμε την διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β για το χθεσινό της διοικητικό πραξικόπημα, να αποκλίσει αυθαίρετα και παράνομα  έξι  (6) Σωματεία – μέλη της δυνάμεως της, από την σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Με μεθόδους, αποφασίζουμε και διατάσσουμε που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, η διοίκηση εξαίρεσε και απέκλεισε για άγνωστους και αδιευκρίνιστους λόγους τα  Σωματεία: 1. Α.Σ ΑΤΛΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, 2) Γ.Σ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, 3) Α.Ε ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΑΙΑΣ, 4) Π.Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, 5) Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και 6) ΥΠΕΡΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ, από τη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση.
Συγκεκριμένα με έκπληξη διαπιστώσαμε χθες το βράδυ και ώρα:19:40, κατά την εκπρόθεσμη ανάρτηση της λίστας των νομιμοποιημένων Σωματείων, που θα συμμετέχουν στη σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση που διενεργείται, όπως σας είναι γνωστό, δυνάμει Δικαστικής Απόφασης, επειδή η Διοίκησή της Ε.Ο.Α.Β  αρνήθηκε να την συγκαλέσει εντός των νομίμων και προβλεπόμενων καταστατικών προθεσμιών.
Με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη διαπιστώσαμε την εξαίρεση και τον αποκλεισμό από την λίστα έξι (6) από τα πενήντα τρία (53) Σωματεία που αποτελούν το σώμα της Γενικής Συνέλευσης κατά το έτος 2014 και μάλιστα έξι (6) από τα Σωματεία που συγκαλούν την σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση δυνάμει της υπ' αριθ. 686/2014 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου και τα οποία συνυπογράφουν μαζί με  υπόλοιπα Σωματεία την πρόσκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Ασφαλώς και η ενέργεια αυτή της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β δεν οφείλεται σε "σφάλμα", αλλά σε μεθοδευμένη προσπάθεια να αλλοιώσει το σώμα της Γενικής Συνέλευσης και να προκαταλάβει το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών, με σκοπό να εμποδίσει την διενέργεια της  Γενικής Συνέλευσης.
Η απόφαση αυτή συνιστά κατάφορη παραβίαση της εκτέλεσης της Δικαστικής Απόφασης και αποτελεί βαρύτατη αξιόποινη πράξη για τα μέλη και τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Β.

Γνωρίζετε Αγαπητοί Εκπρόσωποι και Αντιπρόσωποι, ότι τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις κατά το τρέχον έτος 2014 είναι πενήντα τρία (53) και όλα αυτά συμμετείχαν και στις δύο Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις της ΕΟΑΒ κατά το έτος 2014. Για την παράνομη και σκανδαλώδη απόφαση της εξαίρεσης και απολεισμού των έξι (6) Σωματείων – μελών από την σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύντομα η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β θα λογοδοτήσει στα  αρμόδια δικαστήρια.

Επιπλέον η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β θα ελεγχθεί δικαστικά για το αδίκημα της περιστολής των Καταστατικών δικαιωμάτων των Σωματείων, δεδομένου ότι υποχρέωσε τα Σωματεία να αποστείλουν τις νομιμοποιήσεις τους σε οκτώ (8) ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση, αντί πέντε (5) που προβλέπει το Καταστατικό της ΕΟΑΒ και ενώ τα Σωματεία ανταποκρίθηκαν, η ίδια ανακοίνωσε την λίστα επτά (7) ημέρες μετά, μόλις το βράδυ της  παραμονής της Γενικής Συνέλευσης για να εμποδίσει τις νόμιμες αντιδράσεις των αποκλεισμένων Σωματείων.

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της διοίκησης της Ε.Ο.Α.Β και την καθεστωτική αντίληψη που εκφράζει, ώστε πάσης θυσίας να παραμείνει γαντζωμένη στις καρέκλες και δηλώνουμε ότι εκ νέου θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην Ε.Ο.Α.Β και για την προάσπιση των θεσμικών της λειτουργιών.
   
Σας καλούμε να μην υπογράψετε το δυναμολόγιο της σημερινής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δεδομένου ότι με την απόφαση της εξαίρεσης και του αποκλεισμού των έξι (6) Σωματείων, η διοίκηση δεν σεβάστηκε και υπερέβη την υπ' αριθ. 686/2014 Δικαστική Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου και σας καλούμε να συμπαρασταθείτε μαζί μας στο δικαστικό και συνδικαλιστικό αγώνα μας.-

Με εκτίμηση

Τα εξουσιοδοτούμενα Σωματεία που είχαν την ευθύνη της σύγκλισης της σημερινής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ !!!!!  

Αθήνα: 27 Δεκεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου