Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

28ο Δελτίο Τύπου - Με Τελεσίδικη Δικαστική Απόφαση, επιβλήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Ο.Α.Β για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014.



28ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Επιτέλους πρυτάνευσε η λογική και η παραπαίουσα διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β., ουσιαστικά αναγκάζεται να αποδεχθεί τις προβλέψεις του καταστατικού, με δικαστική απόφαση!!! Το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, με τελεσίδικη απόφασή του στις 19/12/2014, οριστικοποίησε την εντολή σε 26 Σωματεία που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, να προβούν στη  σύγκληση της πολυπόθητης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για το προσεχές Σάββατο, 27η Δεκεμβρίου 2014.
Η συγκεκριμένη Δικαστική Απόφαση αποκαθιστά την προβλεπόμενη Καταστατική νομιμότητα και βάζει φρένο στις αυθαίρετες αποφάσεις και ενέργειες της Ε.Ο.Α.Β. Παράλληλα, όμως, αποτελεί ράπισμα στην αξιοπιστία των θεσμικών λειτουργιών της Ε.Ο.Α.Β και καμπανάκι για παρόμοιες μελλοντικές εκτροπές της νομιμότητας και του Καταστατικού, γεγονότα που πρέπει να προβληματίσουν έντονα τους ιθύνοντες της σημερινής διοίκησης.
Παρά τα δικονομικά τερτίπια με πιέσεις σε Σωματεία – μέλη να ασκήσουν αίτημα ανακοπής κατά της προσωρινής δικαστικής διαταγής (που είχε ήδη εξουσιοδοτησεί τα 26 Σωματεία να συγκαλέσουν Εκτακτη Γ.Σ.) το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου δικαίωσε τα Σωματεία και "άδειασε" τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.
Η δίκαιη μα και συνάμα αυτονόητη απόφαση, αποκαθιστά τη νομιμότητα στην Ε.Ο.Α.Β, και καταδεικνύει την δόλια μεθόδευση στην οποία επιδίδεται η Διοίκηση, προκειμένου πάση θυσία να κρατηθεί γαντζωμένη στις καρέκλες, παρά την κατεγραμμένη αποδοκιμασία των Σωματείων και τη κατακραυγή του κόσμου του Αθλήματος.
 Φυσικά δεν περιμέναμε ότι η απερχόμενη διοίκηση θα δεχθεί εύκολα την διαφαινόμενη ήττα της. Ξεκίνησαν ήδη τα... όργανα, με την άρνησή της να χορηγήσει την κατάσταση των Αντιπροσώπων των Σωματείων, παρά την ευαγγελιζόμενη διάθεση συνεργασίας που αποτυπώνεται στο υπ' αριθ. πρωτ. 1484/17-12-2014 έγγραφό της. Την ίδια ώρα, η απερχόμενη διοίκηση επιχείρησε με δικαστική  παρέμβαση, να αναμειχθεί πραξικοπηματικά και στα εσωτερικά Σωματείου – μέλους της, με στόχο να διασπάσει την δομή και την συνοχή του συγκεκριμένου Σωματείου.
Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β, σε λίγες μέρες θα αναγκαστεί πιει το πικρό ποτήρι της ετυμηγορίας των Σωματείων, καθώς η αγανάκτηση  για την εγκατάλειψη και την περιφρόνησή τους, είναι πλέον πασιφανής και γνωστή σε όλη την οικογένεια της Αρσης Βαρών.

                                                          Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 21-12-2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου