Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

26ο Δελτίο Τύπου - Δήλωση αποχώρησης της Ε.Ο.Α.Β.!!!

26ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ:
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

« ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Α.Β !!!»


Όσα δικονομικά τερτίπια και αν χρησιμοποιήσει η σημερινή παραπαίουσα  διοίκηση της Ε.Ο.Α.Β, δεν πρόκειται να αποφύγει να πιει το πικρό ποτήρι της ετυμηγορίας των Σωματείων, γιατί η αγανάκτηση τους, για την εγκατάλειψη και περιφρόνησή τους, είναι έντονη και μεγάλη.
Σήμερα το πρωί, 2 Δεκεμβρίου 2014, στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της αίτησης Αθηναϊκού Σωματείου, σε βάρος της Ε.Ο.Α.Β για τον ορισμό της νομίμου και καταστατικά προβλεπόμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης εντός του έτους 2014 και ασφαλώς κατά της αυθαίρετης απόφασης του Δ.Σ., όπου σύμφωνα με την απόφαση του:1372 / 21-11-2014 ορίστηκε παράνομα, για την 17η Ιανουαρίου 2015 !!!!!!!
Παρά την παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Ε.Ο.Α.Β κ. Πύρρου Δήμα, μαζί με το Γεν. Γραμματέα  κ. Δημήτρη Βαλασιάδη και το Ταμία κ. Κορλό Κωνσταντίνο, ο νομικός σύμβουλος της Ε.Ο.Α.Β, κ. Πολυχρόνης Σεραφείμ, ζήτησε και πήρε αναβολή για τη Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου, επικαλούμενος την αποχή των δικηγόρων.
Η υπόθεση ασφαλώς και μπορούσε να συζητηθεί, εφόσον στο Δικαστήριο παρίστατο ο νόμιμος εκπρόσωπος της αντιδίκου, αλλά δυστυχώς η Ε.Ο.Α.Β  επέλεξε να τραπεί σε φυγή, αντί να λογοδοτήσει στο αρμόδιο δικαστήριο για τη λήψη των παράνομων αποφάσεων της !!!
Σύντομα τα αρμόδια δικαστήρια θα αποφανθούν για όλες τις αξιόποινες πράξεις της διοίκησης και θα αποκαταστήσουν την έννομη τάξη στην Ε.Ο.Α.Β. και άμεσα  ο λόγος θα περάσει στους Φυσικούς Κριτές, που είναι τα Σωματεία.
 Το ροκάνισμα του χρόνου κύριοι της Ε.Ο.Α.Β., δεν είναι ικανό να σας γλιτώσει  από την κατακραυγή  και την αποδοκιμασία των Σωματείων.-
                                                         
                                                              Με εκτίμηση
          Η Συντονιστική Επιτροπή της Παράταξης:
    
Τζήμος Παναγιώτης, Σκιαδάς Νικόλαος, Γαλιατσάτος Νικόλαος,
Μαμτσαδέλης Συμεών, Δεπούντης Νικόλαος, Χατζησαββίδης Αριστείδης.-




Αθήνα: 02-12-2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου